Techday

Le Pacte

För andra året i rad genomförde vi tillsammans Le Pacte Telenor Techday där några av teknikbranschens främsta experter och gäster samlades. Med inspirerande exempel visades möjligheterna i framtidens nät och organisationer effektivt kan ta till sig den nya tekniken.

The Game

Eventyr

Vi skapade ett tillsammans med Eventyr ett interaktivt och inkluderande event som rörde sig parallellt mellan den digitala och analoga fysiska världen på Avicii Arena.

Salesforce + Slack

Eventyr

På Nobis Hotel presenterade Salesforce och Slack tillsammans "The digital HQ for success from anywhere". Eventet samlade publiken inne på hotellets ljusgård där en 270° projektion skapade en unik animerad miljö för gästerna.

Ebi - The Love Project

EHM Productions

Ebrahim Hamedi, mer känd som "Ebi" för sina miljoner fans över hela världen. Hans legendariska och otroligt kraftfull röst har etablerat Ebi som en legendarisk iransk sångare för alla åldrarna. "The Love Project" är hans senaste världsturné med premiär i slutet på 2021.

ABBA Voyage

Telepathic

I ett direktsänt evenemang som drog miljonpublik från Gröna Lund i Stockholm, samkoordinerat med bland annat Berlin, London och New York, avslöjades att Abba släpper sitt första studioalbum på 40 år. Stockholm agerade som central hub för alla in och utgående livesändningar.

Podcast Talks

Spotify

Intresset för poddar fortsätter att öka och på Spotify finns idag över 1,5 miljoner poddar att lyssna på. Satsningarna på podcasts har resulterat i spännande samarbeten med några av världens mest välkända namn och innehållsbolag. När Spotify presenterade ytterligare sex originalproduktioner valde de att livesända från Eric Erikssonhallen i Stockholm.

Zara Larsson

JEANBAPTISTEGROUP

"Zara Larsson Dance Party" var ett exklusivt virutellt event på Roblox där Zara släppte sin deluxe version av albumet Poster Girl. Konserten gjordes i Studio RRS och drog över 3,8 miljoner totala besök och 1,6 miljoner unika användare. Hon uppträdde med bland annat "Poster Girl", "Lush Life", "FFF", "Never Forget You" för den globala Roblox -onlinepubliken.

EY Entrepreneur Of The Year

Le Pacte

Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. EY arrangerar årligen utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i drygt 60 länder. Med ett flertal regionala deltävlingar, producerade i studiomiljö, sändes finalen från Vinterträdgården.

Årets Kock

LA+B

Årets Kock är mer än bara en tävling. Årets Kock arbetar tillsammans med tidigare vinnare och branschen för att leda den svenska gastronomin in i framtiden och skapa utrymme och förutsättningar för de professionella kockarnas passion.

STOCKHOLMS
trevligaste STUDIO

Techday

Le Pacte

För andra året i rad genomförde vi tillsammans Le Pacte Telenor Techday där några av teknikbranschens främsta experter och gäster samlades. Med inspirerande exempel visades möjligheterna i framtidens nät och organisationer effektivt kan ta till sig den nya tekniken.

Heading

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Välkommen till Studio RRS - En av Stockholms skönaste studios för inspelning och streaming.

vi kan streaming

Vi erbjuder en komplett studio med den senaste tekniken och professionell personal för att kunna genomföra ditt event på en hög nivå.

Studion är belägen centralt på Bolidenvägen 14, ett stenkast från Globen i Stockholm.

För att förenkla för Dig när Ni ska boka Studio RRS har vi tagit fram ett paket med teknik och personal som är perfekt att utgå ifrån.

Vi vet dock att varje produktion är unik och behöver många gånger anpassas för kunden ändamål. Vi är därför gärna med i den tekniska dialogen så tidigt som möjligt för att säkerställa att vi har rätt förutsättningar på plats inför repetition och genomförande.

Studion & dess olika tekniska lösningar går att boka som heldag eller halvdag.

Självklart går det också bra att boka studion utanför ordinarie tider så att det passar just Er produktion.

hör av dej!

Vill du ha mer info, komma och besöka studio eller veta mer om de tjänster vi kan erbjuda?

Ta kontakt med Henrik som är ansvarig för studion så kan han berätta mer!

Henrik Lundin

STUDIOANSVARIG

+46 70 510 80 28

henrik@rrs.se
VI ÄLSKAR NYA VÄNNER!

SÄG HEJ!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

RRS AB

Telegramvägen 99

STUDIO RRS

Bolidenvägen 14b

RING

08-324324

MAILA

hej@rrs.se